جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

تاثیرمصرف چای، شیر،قهوه و کاکائو در جذب آهن


    مصرف چای، قهوه، شیر و کاکائو جذب آهن را مختل می‌کند

    یک فوق تخصص خون به برخی مواد غذایی که جذب آهنرا مختل می‌کنند اشاره و اظهار کرد: چای سبز یا قرمز، قهوه، شیر و کاکائو از جمله مواد غذایی هستند که باعث کاهش جذب آهن در بدن می‌شوند. معمولا توصیه می‌کنیم یک ساعت قبل و بعد از هر وعده غذایی، از مصرف موادی مثل قهوه و چای خودداری شود.

    دکتر سید رضا صفایی با اشاره به اینکه پزشکان با اندازه‌گیری هموگلوبین به میزان کم خونی در بیماران پی می‌برند، اظهار کرد: هموگلوبین یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده گلبول‌ قرمز است. اندازه‌گیری مقدار کلی هموگلوبین در واقع به نوعی نشان‌هنده تعداد گلبول‌های قرمز است. مقدار طبیعی هموگلوبین برای مردان بین 14 تا 18 گرم در هر دسی‌لیتر و برای زنان بین 12 تا 16 گرم در هر دسی‌لیتر است.


    مطالب بیشتر در ادامه ی مطلب


    این مطلب تا کنون 34 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 28 بهمن 1392
    منبع
    برچسب ها : هموگلوبین ,مواد غذایی ,
    تاثیرمصرف چای، شیر،قهوه و کاکائو در جذب آهن

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر